Mijn informatie aanvraag (0)

Beweeg met CKV / CKV projecten

 • http://www.kloonfabriek.nl/uploads/ckvfabriek/images/projecten/beweeg-met-ckv_slide_1.jpg

Informatie sport project

Sporten en bewegen is leuk! Tijden het CKV project "beweeg met ckv" proberen wij dit over te brengen bij leerlingen door ze het zelf te laten ervaren. Jongeren die voldoende sporten en bewegen groeien gezond op en voelen zich ook fit. Met "beweeg met ckv" proberen wij een veelzijdig sportproject neer te zetten waarbij alle leerlingen op hun eigen niveau lekker kunnen bewegen. We proberen hierbij juist ook de leerlingen aan te spreken die nog onvoldoende sporten en bewegen!

Informatie aanvragen

1
De dag wordt geopend door een vaste presentator die op een leuke, directe en interactieve manier de leerlingen enthousiasmeert en toespreekt over sport en bewegen. De opening wordt vervolgens helemaal compleet gemaakt met een interactieve en motiverende warming-up zodat de leerlingen gelijk lekker los komen!

2
Na de gezamenlijke opening gaan alle leerlingen in vaste groepen naar verschillende ruimtes waar ze aan de slag gaan met interactieve sport activiteiten. De opbouw van de activiteit is in onze ogen zeer belangrijk. Met de juiste opbouw en de juiste afwisseling in de sport activiteit zorgen wij ervoor dat een hoog fun-gehalte de constante factor is waardoor de leerlingen continu geprikkeld worden en dus gefocust blijven.

3
Na de activiteiten komen alle leerlingen weer bij voor de afsluiting waarbij de leerlingen gaan demonstreren wat ze geleegd hebben tijdens de ckv sport activiteiten. De host praat alles weer op een leuke manier aan elkaar en de workshopdocenten geven ter afsluiting zelf ook nog een "coole" demonstratie!

Prijs
Het CKV project “beweeg met ckv” bedraagt een vaste lage prijs van 12,50 euro per leerling waarbij we rekenen vanaf 100 leerlingen! Bij kleinere groepen is het concept uiteraard ook uitvoerbaar en maken wij een offerte op maat. Onze projectprijzen zijn altijd all-in prijzen en onverwachte extra kosten zullen dus nooit aan de orde zijn.

Benodigdheden
Voor de opening en de presentaties van het CKV project “beweeg met ckv” van CKV Nederland hebben we een grote ruimte nodig zoals een aula, schoolplein of gymzaal. Voor de ckv sport activiteiten hebben we grote lege klaslokalen, gymzalen of een aula nodig. Per workshop hebben we 1 ruimte nodig.

Inclusief

 • CKV activiteiten met begeleiding van professionele workshopdocenten vanuit ons vaste team van CKV Nederland
 • Een enthousiaste host die de presentaties op een leuke manier begeleid
 • Alle nodige materialen voor de CKV activiteiten, de opening en de presentatie
 • Reiskosten

Tijdsduur
Het programma duurt in totaal 1 dagdeel.

Een aantal voordelen van Beweeg met CKV:

 • Leerlingen worden geënthousiasmeerd om meer te gaan bewegen
 • Alles vindt op 1 dag plaats waardoor het erg makkelijk te plannen is binnen het drukke jaarprogramma van de school
 • De school heeft contact met 1 leverancier die verantwoordelijk is voor de gehele ckv dag
 • Er is een vaste coördinator en tevens aanspreekpunt aanwezig die deze dag die alles in goede banen zal lijden
 • Er wordt een projecprijs gerekend voor de gehele dag wat uiteraard een stuk voordeliger uitkomt dan het inzetten van losse CKV activiteiten
 • Het CKV project is te financieren met de CJP cultuurkaart