Mijn informatie aanvraag (0)

Over ons

E-vent Entertainment

CKV Nederland is een concept van E-Vent Entertainment. E-vent Entertainment is een dynamisch bureau dat zich bezig houd met het ontwikkelen en verzorgen van unieke concepten op het gebied van workshops, shows, evenementen en media op het hoogste niveau.

E-vent Entertainment heeft in de afgelopen jaren een aantal vernieuwende en unieke concepten ontwikkeld. Met deze concepten gaan we dieper in op een aantal onderdelen waarin we volledig gespecialiseerd zijn met als doel een zo'n compleet en kwalitatief hoogstaand mogelijk product neer te kunnen zetten.

CKV Nederland

CKV Nederland is één van deze concepten binnen E-vent Entertainment. Met het concept van CKV Nederland verzorgen wij kwalitatief hoogstaande interactieve CKV projecten op het gebied van kunst en cultuur voor leerlingen binnen het voortgezet onderwijs. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van culturele programma's die aansluiten bij de belevingswereld van de hedendaagse leerlingen. Met CKV Nederland verzorgen wij gehele CKV projecten van A tot Z, interactieve ckv voorstellingen en CKV activiteiten waarbij leerlingen actief betrokken worden.

Team

Zowel op kantoor als uitvoerend werken wij met een vast enthousiast team. Ons team gaat tijdens elke CKV activiteit en elk CKV project met passie op een frisse, nuchtere en vooral persoonlijke manier te werk. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van kwalitatief hoogstaande activiteiten, shows en evenementen door heel Nederland en België. Elke CKV activiteit wordt verzorgd door een intern opgeleide workshopdocent vanuit ons vaste ckv team.

Doel

Onze diensten zijn méér dan een eenmalige belevenis. Of het nou gaat om een losse CKV activiteit, een groots CKV project of een interactieve CKV show, ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat elke leerling er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is. Het is onze ambitie om leerlingen door middel van onze CKV activiteiten en CKV projecten te enthousiasmeren, te stimuleren en te activeren.

Betrouwbaar

In de markt staat E-Vent Entertainment te boek als een betrouwbaar bedrijf dat zeer hoogwaardige kwaliteit levert. Vanaf het eerste contact reageren wij snel, zijn wij duidelijk, denken wij mee en komen wij onze beloftes na. De CKV activiteiten en projecten van CKV Nederland staan garant voor interactie, passie, energie en diepgang.