Mijn informatie aanvraag (0)

Team

Het team van CKV Nederland

Zowel op kantoor als uitvoerend werken wij van CKV Nederland met een vast enthousiast team. Tijdens elke CKV activiteit en elk CKV project gaan wij met passie op een frisse, nuchtere en vooral persoonlijke manier te werk. Elke CKV activiteit wordt verzorgd door een intern opgeleide workshopdocent vanuit ons vaste ckv team.

Een goede danser is nog geen goede dansdocent. Ons team bestaat uit mensen die een passie hebben voor les geven en die het belangrijk vinden om leerlingen te inspireren, te motiveren en te activeren. Ons doel, tijdens elke CKV activiteit en elk CKV activiteiten, is altijd om ervoor te zorgen dat elke leerling er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is. Wanneer een activiteit leuk is gaat het leerproces vervolgens vanzelf!

In de markt staat CKV Nederland te boek als een betrouwbaar bedrijf. Vanaf het eerste contact reageren wij snel, zijn wij duidelijk, denken wij mee en komen we onze beloftes na. Bij onze CKV projecten is er tevens altijd een vast aanspreekpunt aanwezig die de ckv dag coördineert.

Interactie, passie, energie en diepgang staan bij ons centraal. Het is onze ambitie om leerlingen binnen het voortgezet onderwijs door middel van onze CKV activiteiten en CKV projecten te enthousiasmeren, te stimuleren en te activeren.